Píšu o architektuře, designu, cestování a gastronomii. Tvořím obsah.
Pocházím z Prahy, kde také žiji. Touha po zachycování okamžiků mě přivedla k psaní. Slova mi umožňují sdílet myšlenky, vyprávění příběhů je láska. Píšu o místech, jídle a myšlenkách.
Blízká je mi především oblast designu, architektury, životního stylu, cestování a gastronomie. Přispívám do různých publikací, moje články jsou publikovány v tištěných a olinech magazínech například - Designnews, Czechdesign, Barlife, Art of Living, Magpaper. Také píšu osobní eseje.
Dovednosti psaní, umění vést rozhovory a cit pro obsah využívám také v tvorbě pro značky. Měla jsem možnost pracovat pro firmy ABF, Antalis, Green Table, Hrnčířské trhy Beroun, Linkman Media, PIARISTI, Premium Media Group, Hospodářské noviny a další.
Mám zkušenosti z marketingu, komunikace a propagace. Vystudovala jsem bakalářský obor marektingové komunikace na Vysoké školy hotelové a ekonomické. Ve své profesi propojuji akademické vzdělání a zkušenosti z prostředí gastronomie, horeca, architektury, designu. V součané chvíli trávím nejvíce času marketingem pro SVING a psaní článků.

Píšu o designu, architektuře, cestování a gastronomii. Tvořím obsah.
Pocházím z Prahy, kde také žiji. Touha po zachycování okamžiků mě přivedla k psaní. Slova mi umožňují sdílet myšlenky, vyprávění příběhů je láska.
Blízká je mi především oblast designu, architektury, životního stylu, cestování a gastronomie. Moje články jsou publikovány v tištěných a olinech magazínech například - Designnews, Czechdesign, Barlife, Art of Living, Magpaper. Také píšu osobní eseje.
Dovednosti psaní, umění vést rozhovory a cit pro obsah využívám v tvorbě pro značky. Měla jsem možnost pracovat pro firmy ABF, Antalis, Green Table, Hrnčířské trhy Beroun, Linkman Media, PIARISTI, Premium Media Group, Hospodářské noviny a další.
Mám zkušenosti z marketingu, komunikace a propagace. Vystudovala jsem bakalářský obor marektingové komunikace na Vysoké školy hotelové a ekonomické. Ve své profesi propojuji akademické vzdělání a zkušenosti z prostředí gastronomie, horeca, architektury, designu. V součané chvíli trávím nejvíce času marketingem pro SVING a psaní článků.